Kommoder

Lille fin kommode med masser af patina. Denne lille kommode med de to skuffer rummer så meget sjæl, at det er helt ubeskriveligt. Den ville være sød på som natbord eller fx på børneværelset.
 
Solgt
Skøn hvidmalet kommode med caprioleben og flotte udskæringer. Kommoden er dejlig rummelig uden at fylde for meget. Den kunne f.eks være rigtig sød i en entre under et spejl.
 
Smuk hvid kommode med flotte gamle messinge greb. Den har caprioleben og flotte udskæringer ved fødderne. Rummelig men stadig lille så den kan stå de fleste steder.
 
En rigtig sød creme farvet "kommode" med stor anvendelses mulighed. Kan fungere godt i entreen, eller i soveværelset eller endda på pigeværelset.
 
Smuk hvidmalet kommode med capriole ben. Har fire skuffer der kører perfekt. Er dejlig rummelig uden at fylde for meget. Er meget stabil, og "toppladen" kan derfor bruges til meget. F.eks kan der sagtens stå et tv på den.
 
Pris 650 kr. SOLGT
Sød kommode malet i en sart rosa. Ville passe perfekt til pige værelset,men kan selvfølgelig bruges i stort set alle rum.
 
Pris 575 kr.
Fin lille kommode med to skuffer. Kommoden har fine gamle greb. Kan eventuelt males hvis det ønskes.
 
Klik på billede for større billede

 

   Site Map | RSS Feed
 
Copyright © Retro & Vintage - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!