Kontakt

 

Ved køb eller spørgsmål angående en vare, kontakt da enten retro-vintage ved at sende en mail til eller udfyld den nedenstående formular, og send derved en mail direkte til retro-vintage. Vi frabeder os telefonisk kontakt.

Formularen kan lige ledes bruges, hvis man har særlige ønsker til møbler eller nips, man ikke selv har kunne finde. Måske kan vi lettere finde lige netop det du leder efter.

Vi gør samtid opmærksom på, at du med fordel kan tilmelde dig Vores nyhedsbrev. (Dette kan ske på forsiden i øverste venstre hjørne). Du vil dermed modtage en mail når vi har fået nye vare, når vi holder sær arrangementer eller når der er ekstra gode tilbud at finde.

Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage med leveringsmulighed og pris på dine ønsker.

Navn: Jeg er mest interesseret i:
> Børnemøbler
Adresse: Vitrinskabe
Reoler
Postnummer: Borde
Stole
By: Skabe
Baby møbler
Telefonnr.: Udendørs møbler
Retro tapet
E-Mail:
Bemærkninger:
Kode
Indtast ovenstånde kode:

 

 

 

 

 

 

 

Angående afhentning, levering eller forsendelse:
 
Vores varer kan afhentes efter aftale i Køge (4600). Alternativt levere vi på Sjælland for 250 kr. Der ud over sender vi gerne varer (for køb på min. 100 kr.) med post danmark til deres takster. Vi sender dog på købers ansvar, men forsøger efter bedste evne at pakke varerne så sikkert som muligt.
Ved forsendelse skal varerne være forud betalt, og de vil blive sendt så snart at pengene er registreret på vores konto.
 
Det er desuden ikke muligt at betale med betalingskort ved afhenting.
 
Retur ret
Alle Vores varer er som udgangspunkt gamle loppefund og de købes derfor som beset, og der er derfor ingen retur ret. Hvis en varer skal sendes kan man bede om ekstra billeder for at se varer an. Der er ingen retur ret på sættekasser, tapet og sengetæpper da alle disse ting laves eller bestilles hjem specifikt efter kundens ønske.
 

 

   Site Map | RSS Feed
 
Copyright © Retro & Vintage - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!