Drenge underdele

 


Drenge bukser fra wheat str. 4 år. Drenge bukser fra pomp de luxe
Str. 110
Nye
Heldragt fra Hummel.
Str. 74.
Ny

Pris kr. 100,- Pris kr. 100,- Pris kr. 200,-
Køb Køb Køb

Ved køb eller spørgsmål angående en vare, kontakt da enten retro-vintage ved at sende en mail til Maria@retro-vintage.dk eller udfyld den nedenstående formular, og send derved en mail direkte til retro-vintage. Vi frabeder os telefonisk kontakt.Udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage med leveringsmulighed

Navn:


Adresse:


Postnummer:


By:


Telefonnr.:


E-Mail:


Bemærkninger:

Kode
Indtast ovenstånde kode (spamfilter):Angående afhentning, levering eller forsendelse:
 
Vores varer kan afhentes efter aftale i Køge (4600). Alternativt levere vi på Sjælland for 250 kr. Der ud over sender vi gerne varer (for køb på min. 100 kr.) med post danmark til deres takster. Vi sender dog på købers ansvar, men forsøger efter bedste evne at pakke varerne så sikkert som muligt.
Ved forsendelse skal varerne være forud betalt, og de vil blive sendt så snart at pengene er registreret på vores konto.
 
Det er desuden ikke muligt at betale med betalingskort ved afhenting.
 
Retur ret
 
Alle Vores varer er som udgangspunkt gamle loppefund og de købes derfor som beset, og der er derfor ingen retur ret. Hvis en varer skal sendes kan man bede om ekstra billeder for at se varer an. Der er ingen retur ret på sættekasser, tapet og sengetæpper da alle disse ting laves eller Købles hjem specifikt efter kundens ønske.
 
 

 

   Site Map | RSS Feed
 
Copyright © Retro & Vintage - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!